آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,482,973
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,368,908
امامی, شیوا, آزادمرد دمیرچی, صدیف, حصاری, جواد, پیغمبردوست, سیدهادی, رأفت, سید عباس, رمضانی, یوسف. (1390). بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11714
شیوا امامی; صدیف آزادمرد دمیرچی; جواد حصاری; سیدهادی پیغمبردوست; سید عباس رأفت; یوسف رمضانی. "بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 4, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11714
امامی, شیوا, آزادمرد دمیرچی, صدیف, حصاری, جواد, پیغمبردوست, سیدهادی, رأفت, سید عباس, رمضانی, یوسف. (1390). 'بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11714
امامی, شیوا, آزادمرد دمیرچی, صدیف, حصاری, جواد, پیغمبردوست, سیدهادی, رأفت, سید عباس, رمضانی, یوسف. بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11714


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب