آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,973
تعداد مقالات20,282
تعداد مشاهده مقاله21,378,563
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,253,161
ترکیان بلداجی, مهدی, برقعی, علی محمد, بهشتی, بابک, حسینی, سید ابراهیم. (1396). بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150
مهدی ترکیان بلداجی; علی محمد برقعی; بابک بهشتی; سید ابراهیم حسینی. "بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 1, 1396, 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150
ترکیان بلداجی, مهدی, برقعی, علی محمد, بهشتی, بابک, حسینی, سید ابراهیم. (1396). 'بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), pp. 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150
ترکیان بلداجی, مهدی, برقعی, علی محمد, بهشتی, بابک, حسینی, سید ابراهیم. بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 7(1): 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب