آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,466,524
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,595
ترکیان بلداجی, مهدی, برقعی, علی محمد, بهشتی, بابک, حسینی, سید ابراهیم. (1396). بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150
مهدی ترکیان بلداجی; علی محمد برقعی; بابک بهشتی; سید ابراهیم حسینی. "بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 1, 1396, 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150
ترکیان بلداجی, مهدی, برقعی, علی محمد, بهشتی, بابک, حسینی, سید ابراهیم. (1396). 'بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), pp. 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150
ترکیان بلداجی, مهدی, برقعی, علی محمد, بهشتی, بابک, حسینی, سید ابراهیم. بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 7(1): 152-164. doi: 10.22067/jam.v7i1.47150


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب