آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,464,155
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,347,934
بقایی, هما, آقایی, فریماه, صداقت, ناصر, محبی, محبت. (1391). بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468
هما بقایی; فریماه آقایی; ناصر صداقت; محبت محبی. "بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468
بقایی, هما, آقایی, فریماه, صداقت, ناصر, محبی, محبت. (1391). 'بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468
بقایی, هما, آقایی, فریماه, صداقت, ناصر, محبی, محبت. بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب