آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,161
تعداد مقالات22,524
تعداد مشاهده مقاله108,397,892
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,967,299
بقایی, هما, آقایی, فریماه, صداقت, ناصر, محبی, محبت. (1391). بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468
هما بقایی; فریماه آقایی; ناصر صداقت; محبت محبی. "بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468
بقایی, هما, آقایی, فریماه, صداقت, ناصر, محبی, محبت. (1391). 'بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468
بقایی, هما, آقایی, فریماه, صداقت, ناصر, محبی, محبت. بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب