آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,163
تعداد مقالات22,342
تعداد مشاهده مقاله99,860,812
تعداد دریافت فایل اصل مقاله40,837,138
بقایی, هما, آقایی, فریماه, صداقت, ناصر, محبی, محبت. (1391). بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468
هما بقایی; فریماه آقایی; ناصر صداقت; محبت محبی. "بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468
بقایی, هما, آقایی, فریماه, صداقت, ناصر, محبی, محبت. (1391). 'بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468
بقایی, هما, آقایی, فریماه, صداقت, ناصر, محبی, محبت. بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18468


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب