یوسفی, مهری, طباطبایی, سیدجلال, حاجی لو, جعفر, مهنا, ناصر. (1392). تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), 178-184. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.24818
مهری یوسفی; سیدجلال طباطبایی; جعفر حاجی لو; ناصر مهنا. "تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 2, 1392, 178-184. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.24818
یوسفی, مهری, طباطبایی, سیدجلال, حاجی لو, جعفر, مهنا, ناصر. (1392). 'تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), pp. 178-184. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.24818
یوسفی, مهری, طباطبایی, سیدجلال, حاجی لو, جعفر, مهنا, ناصر. تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(2): 178-184. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.24818