ایران منش، س. م.،1379، مقدمه ای بر تکنولوژی کاربردی تولیدخرما، نگهداری، فرآوری، بسته بندی و صادرات، سازمان چاپ المهدی (عج).
حداد خداپرست، م. ح.، حبیبی نجفی، م. ب.، مرتضوی، ع.، 1389، پروژه توتک (تولید عصاره عسل خرما)، معاونت پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد.
حق نظری، س.،1383، بهینه سازی فرایند تولید شیره خرما به کمک دانش جدید فنی اولتراسوند،پایان نامه دکترای مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی،دانشگاه فردوسی مشهد،ص 183-182.
زارع، ف.، آذین، م.، نیکوپور، ه.، مظلومی، م. ت.، 1385، بررسی تاثیر آنزیمهای پکتولیتیک و سلولیتیک در بهبود فرایند قندگیری از خرما، فصلنامه علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، شماره 1،ص 21-15.
زارع، ف.، آذین، م.، نیکوپور، ه.، مظلومی، م. ت.، 1384، بررسی تیمار آنزیمی در بهبود فرآیند قندگیری از خرما، چهارمین همایش ملی تکنولوژی جمهوری اسلامی ایران، کرمان.
سیف کردی ، ع.ا.،توریانی، ش.، خاکباز، ع.، وثوقی، م.، 1372، فرایند تبدیلی خرما، مجموعه مقالات اولین سمینار خرما،ص 158-141.
مولا، د.، طالبی ، خ.، 1372، تولید شهد خرما از خرمای نامرغوب، مجموعه اولین سمینار خرما،ص 165-159.
Abbès, F., Bouaziz, M. A., Blecker, C., Masmoudi, M., Attia, H., and Besbes, S., 2011, Date syrup: Effect of hydrolytic enzymes (pectinase/cellulase) on physicochemical characteristics, sensory and functional properties. LWT - Food Science and Technology, 44 , 1827-1834.
Al-Hooti, S. N., Sidhu, J. S., Al-Saqer, J. M., and Al-Othman, A., 2002, Chemical composition and quality of date syrup as affected by pectinase/cellulase enzyme treatment, journal of Food Chemistry, 79 (2) ,215-220.
AOAC, 2000, Official methods of analysis (17th ed.). Washington,DC: Association of Official Analytical Chemists [Methods 37.1.12,44.1.05, 2.4.03, 37.1.51, 37.1.34].
Bahramian, S., Azin, M., Chamani, M., and Gerami, A., 2010, Optimization of enzymatic extraction of sugars from Kabkab date fruit. World applied science journal, 9 (1), 85-90.
Entezari, M.H., Hagh Nazary, S., and Haddad Khodaparast, M.H., 2004, The direct effect of ultrasound on the extraction of date syrup and its micro-organisms. Ultrasonics Sonochemistry, 11 , 379–384.
Joglekar, A. M., and May, A. T., 1987. Product excellence through design of experiments, Cereal Foods World, 32, 857-868.
Sahari, M.A., Barzegar, M., and Radfar, R., 2011, Effect of varieties on the composition of dates (Phoenix dactylifera L.) Note. Food Science and Technology International (13). DOI: 10.1177/1082013207082244.