آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,465,147
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,153
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
ساناز اجنوردی; مجید جوانمرد; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). 'بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب