آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,402,798
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,531,153
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
ساناز اجنوردی; مجید جوانمرد; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). 'بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب