حاجاتی, حسنا, رضایی, منصور, حسن آبادی, احمد. (1391). تأثیر شدتهای متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(3), -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16218
حسنا حاجاتی; منصور رضایی; احمد حسن آبادی. "تأثیر شدتهای متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجههای گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16218
حاجاتی, حسنا, رضایی, منصور, حسن آبادی, احمد. (1391). 'تأثیر شدتهای متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجههای گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(3), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16218
حاجاتی, حسنا, رضایی, منصور, حسن آبادی, احمد. تأثیر شدتهای متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 4(3): -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16218