حسن آبادی, احمد, شهیر, محمد حسین, حاجاتی, حسنا. (1391). تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در دوره آغازین و رشد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(3), -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16222
احمد حسن آبادی; محمد حسین شهیر; حسنا حاجاتی. "تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در دوره آغازین و رشد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16222
حسن آبادی, احمد, شهیر, محمد حسین, حاجاتی, حسنا. (1391). 'تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در دوره آغازین و رشد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(3), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16222
حسن آبادی, احمد, شهیر, محمد حسین, حاجاتی, حسنا. تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در دوره آغازین و رشد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 4(3): -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16222