ارجمندی, محمد رضا, ابونجمی, محمد, چگینی, غلامرضا. (1396). بررسی پارامترهای مؤثر افشانه فراصوت بر خواص فیزیکی پودر گوجه‌فرنگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), 427-438. doi: 10.22067/jam.v7i2.53837
محمد رضا ارجمندی; محمد ابونجمی; غلامرضا چگینی. "بررسی پارامترهای مؤثر افشانه فراصوت بر خواص فیزیکی پودر گوجه‌فرنگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 2, 1396, 427-438. doi: 10.22067/jam.v7i2.53837
ارجمندی, محمد رضا, ابونجمی, محمد, چگینی, غلامرضا. (1396). 'بررسی پارامترهای مؤثر افشانه فراصوت بر خواص فیزیکی پودر گوجه‌فرنگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), pp. 427-438. doi: 10.22067/jam.v7i2.53837
ارجمندی, محمد رضا, ابونجمی, محمد, چگینی, غلامرضا. بررسی پارامترهای مؤثر افشانه فراصوت بر خواص فیزیکی پودر گوجه‌فرنگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 7(2): 427-438. doi: 10.22067/jam.v7i2.53837


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.