محمدآبادی, طاهره, چاجی, مرتضی, بوجارپور, محمد. (1391). اثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسمهای جداسازی شده شکمبه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(3), -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16257
طاهره محمدآبادی; مرتضی چاجی; محمد بوجارپور. "اثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسمهای جداسازی شده شکمبه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16257
محمدآبادی, طاهره, چاجی, مرتضی, بوجارپور, محمد. (1391). 'اثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسمهای جداسازی شده شکمبه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(3), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16257
محمدآبادی, طاهره, چاجی, مرتضی, بوجارپور, محمد. اثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسمهای جداسازی شده شکمبه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 4(3): -. doi: 10.22067/ijasr.v4i3.16257