بیژن زاده, احسان, شکوفا, آوات, امام, یحیی. (1389). اثر سطوح مختلف سدیم کلرید بر ویژگی های جوانه زنی 20 رقم گندم نان و ماکارونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), 277-283. doi: 10.22067/gsc.v8i2.7525
احسان بیژن زاده; آوات شکوفا; یحیی امام. "اثر سطوح مختلف سدیم کلرید بر ویژگی های جوانه زنی 20 رقم گندم نان و ماکارونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1389, 277-283. doi: 10.22067/gsc.v8i2.7525
بیژن زاده, احسان, شکوفا, آوات, امام, یحیی. (1389). 'اثر سطوح مختلف سدیم کلرید بر ویژگی های جوانه زنی 20 رقم گندم نان و ماکارونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. 277-283. doi: 10.22067/gsc.v8i2.7525
بیژن زاده, احسان, شکوفا, آوات, امام, یحیی. اثر سطوح مختلف سدیم کلرید بر ویژگی های جوانه زنی 20 رقم گندم نان و ماکارونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 8(2): 277-283. doi: 10.22067/gsc.v8i2.7525