آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,047,672
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,025,295
رئیسی, فاطمه, حجت الاسلامی, محمد, رضوی, سید هادی, بهمن, مهدی, شریعتی, محمد علی. (1392). بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22972
فاطمه رئیسی; محمد حجت الاسلامی; سید هادی رضوی; مهدی بهمن; محمد علی شریعتی. "بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 1, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22972
رئیسی, فاطمه, حجت الاسلامی, محمد, رضوی, سید هادی, بهمن, مهدی, شریعتی, محمد علی. (1392). 'بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22972
رئیسی, فاطمه, حجت الاسلامی, محمد, رضوی, سید هادی, بهمن, مهدی, شریعتی, محمد علی. بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22972


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب