چاجی, مرتضی, ناصریان, عباسعلی, ولی زاده, رضا, محمدآبادی, طاهره. (1390). مطالعه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عملآوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آنها در تغذیه نشخوارکنندگان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(4), -. doi: 10.22067/ijasr.v4i4.20329
مرتضی چاجی; عباسعلی ناصریان; رضا ولی زاده; طاهره محمدآبادی. "مطالعه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عملآوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آنها در تغذیه نشخوارکنندگان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 4, 1390, -. doi: 10.22067/ijasr.v4i4.20329
چاجی, مرتضی, ناصریان, عباسعلی, ولی زاده, رضا, محمدآبادی, طاهره. (1390). 'مطالعه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عملآوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آنها در تغذیه نشخوارکنندگان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(4), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v4i4.20329
چاجی, مرتضی, ناصریان, عباسعلی, ولی زاده, رضا, محمدآبادی, طاهره. مطالعه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عملآوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آنها در تغذیه نشخوارکنندگان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 4(4): -. doi: 10.22067/ijasr.v4i4.20329