آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,289
تعداد مشاهده مقاله22,385,129
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,875,145
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. (1392). مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
عبدالحسین آقابابائی; رضا کسائی. "مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 1, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. (1392). 'مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب