آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,684,000
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,526,996
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. (1392). مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
عبدالحسین آقابابائی; رضا کسائی. "مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 1, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. (1392). 'مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975
آقابابائی, عبدالحسین, کسائی, رضا. مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i1.22975


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب