برزنونی, عصمت, آق خانی, محمدحسین, مسکوکی, عبدالمجید, عباسپورفرد, محمد حسین. (1392). اثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 418-423. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30589
عصمت برزنونی; محمدحسین آق خانی; عبدالمجید مسکوکی; محمد حسین عباسپورفرد. "اثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1392, 418-423. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30589
برزنونی, عصمت, آق خانی, محمدحسین, مسکوکی, عبدالمجید, عباسپورفرد, محمد حسین. (1392). 'اثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 418-423. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30589
برزنونی, عصمت, آق خانی, محمدحسین, مسکوکی, عبدالمجید, عباسپورفرد, محمد حسین. اثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(4): 418-423. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30589