الزوقری, محمد, کرمانشاهی, حسن, نصیری مقدم, حسن. (1392). تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v5i1.24502
محمد الزوقری; حسن کرمانشاهی; حسن نصیری مقدم. "تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1392, -. doi: 10.22067/ijasr.v5i1.24502
الزوقری, محمد, کرمانشاهی, حسن, نصیری مقدم, حسن. (1392). 'تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v5i1.24502
الزوقری, محمد, کرمانشاهی, حسن, نصیری مقدم, حسن. تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجههای گوشتی تغذیه شده با پیه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 5(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v5i1.24502