رخش, فاطمه, گلچین, احمد. (1392). بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 453-459. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30660
فاطمه رخش; احمد گلچین. "بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1392, 453-459. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30660
رخش, فاطمه, گلچین, احمد. (1392). 'بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 453-459. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30660
رخش, فاطمه, گلچین, احمد. بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(4): 453-459. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30660


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.