اردکانی, محمدرضا, عباس زاده, بهلول, شریفی عاشورآبادی, ابراهیم. (1389). آنزیم های آنتیاکسیدانت، پایداری غشاء و درصد اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)، تحت تنش خشکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), 438-443. doi: 10.22067/gsc.v8i3.7758
محمدرضا اردکانی; بهلول عباس زاده; ابراهیم شریفی عاشورآبادی. "آنزیم های آنتیاکسیدانت، پایداری غشاء و درصد اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)، تحت تنش خشکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1389, 438-443. doi: 10.22067/gsc.v8i3.7758
اردکانی, محمدرضا, عباس زاده, بهلول, شریفی عاشورآبادی, ابراهیم. (1389). 'آنزیم های آنتیاکسیدانت، پایداری غشاء و درصد اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)، تحت تنش خشکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. 438-443. doi: 10.22067/gsc.v8i3.7758
اردکانی, محمدرضا, عباس زاده, بهلول, شریفی عاشورآبادی, ابراهیم. آنزیم های آنتیاکسیدانت، پایداری غشاء و درصد اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)، تحت تنش خشکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 8(3): 438-443. doi: 10.22067/gsc.v8i3.7758