ثنائی، غ.، 1365، سم شناسی صنعتی، انتشارات دانشگاه تهران،25-16 .
خانبانی، م. و پورمیرزا، ع. ا.، 1386، سم شناسی، انتشارات دانشگاه بو علی سینا ،70-50.
رخشانی زابل، ا.، 1385، اصول سم شناسی و آفت شناسی ،انتشارات فرهنگ جامع،36-23.
سازمان حفظ نباتات، 1387 ، فهرست سموم مجاز کشور.
سالاری، ج.، 1373 ، کلیات سم شناسی قانونی، انتشارات دانشگاه تهران، 110-90.
هادیان، ز. و عزیزی، م. ح.، 1385، ارزیابی میزان باقیمانده انواع سموم آفت کش به روش کروماتوگرافی گازی –طیف سنجی جرمی در برخی از سبزیهای عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار شهر تهران 1384، فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، 2، 20-13.
هلفریچ، و.، 1372، سم شناسی مواد غذایی، انتشارات سپهر، 15-10.
Aleksandra, wikezynska, pittrpr, zybylowski., 2007 ,Journal of Apimondia,42,16 – 24.
Ertel, N.H., Mittler, J.C., Aktun, S. Wallace, S.L., 1976, Journal of Food Science, 30(2) ,193-195.
Food and drug administration of the united states, 2003, pesticide tolerances ,available fram [http://.cfcan.fda.gov].
Hamlton, D., Acrossley, D.,2004, pesticide residues in food and derinkingwatter Human exposure.and risks .australia Journal of Agricultural & Food Chemistry , 20(3)71-73.
Hernandez, T., MEgea, G., Castr, F.J., Cana, M.L,. 2002, Journal of Agricultural & Food Chemistry , 50(5)1172-1177.
Olkowski, W., 1991, Inc.timmons(Ed),cammon sense pest control,newtown ,cT, taunton press.
Scherrman, J.M., Boudet, L., Pontikis R., Niguyen H.N., Fournier E., Pharmacol, J., 1980, Journal of Food Science, 32(6)78-93.