آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,678
تعداد مشاهده مقاله79,596,972
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,512,969
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, کدخدایی, رسول. (1392). بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330
نفیسه واحدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; رسول کدخدایی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 4, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, کدخدایی, رسول. (1392). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, کدخدایی, رسول. بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب