آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,320,464
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,428,173
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, کدخدایی, رسول. (1392). بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330
نفیسه واحدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; رسول کدخدایی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 4, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, کدخدایی, رسول. (1392). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330
واحدی, نفیسه, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, کدخدایی, رسول. بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31330


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب