میرقلنج, سیدعلی, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, راجی, احمدرضا. (1392). تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(4), -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764
سیدعلی میرقلنج; ابوالقاسم گلیان; حسن کرمانشاهی; احمدرضا راجی. "تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجههای گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 4, 1392, -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764
میرقلنج, سیدعلی, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, راجی, احمدرضا. (1392). 'تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجههای گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(4), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764
میرقلنج, سیدعلی, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, راجی, احمدرضا. تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 5(4): -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764