آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,667,005
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,027,919
میرقلنج, سیدعلی, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, راجی, احمدرضا. (1392). تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(4), -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764
سیدعلی میرقلنج; ابوالقاسم گلیان; حسن کرمانشاهی; احمدرضا راجی. "تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 4, 1392, -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764
میرقلنج, سیدعلی, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, راجی, احمدرضا. (1392). 'تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(4), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764
میرقلنج, سیدعلی, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, راجی, احمدرضا. تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 5(4): -. doi: 10.22067/ijasr.v5i4.33764


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب