قاسم تبار, الناز, گلی, امیرحسین, نصیرپور, علی. (1392). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آبانار در طی دوره نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31335
الناز قاسم تبار; امیرحسین گلی; علی نصیرپور. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آبانار در طی دوره نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 4, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31335
قاسم تبار, الناز, گلی, امیرحسین, نصیرپور, علی. (1392). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آبانار در طی دوره نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31335
قاسم تبار, الناز, گلی, امیرحسین, نصیرپور, علی. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آبانار در طی دوره نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31335