موحد, سارا, ژرفی, ساناز, احمدی چناربن, حسین. (1392). بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نانهای تست حاوی آرد موز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31360
سارا موحد; ساناز ژرفی; حسین احمدی چناربن. "بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نانهای تست حاوی آرد موز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 4, 1392, -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31360
موحد, سارا, ژرفی, ساناز, احمدی چناربن, حسین. (1392). 'بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نانهای تست حاوی آرد موز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31360
موحد, سارا, ژرفی, ساناز, احمدی چناربن, حسین. بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نانهای تست حاوی آرد موز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 9(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v9i4.31360