آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,676
تعداد مشاهده مقاله79,509,059
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,502,084
کاردان مقدم, وحید, فتحی نسری, محمد حسن, ولی زاده, رضا, فرهنگ فر, سید همایون. (1393). تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز). سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37615
وحید کاردان مقدم; محمد حسن فتحی نسری; رضا ولی زاده; سید همایون فرهنگ فر. "تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37615
کاردان مقدم, وحید, فتحی نسری, محمد حسن, ولی زاده, رضا, فرهنگ فر, سید همایون. (1393). 'تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37615
کاردان مقدم, وحید, فتحی نسری, محمد حسن, ولی زاده, رضا, فرهنگ فر, سید همایون. تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 6(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37615


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب