خزایی, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. (1393). فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34679
اسماعیل خزایی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی. "فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34679
خزایی, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. (1393). 'فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34679
خزایی, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34679