ربیعی, ولی, رحمانی, سهیلا. (1393). تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 107-115. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.35129
ولی ربیعی; سهیلا رحمانی. "تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1393, 107-115. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.35129
ربیعی, ولی, رحمانی, سهیلا. (1393). 'تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 107-115. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.35129
ربیعی, ولی, رحمانی, سهیلا. تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 28(1): 107-115. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.35129