افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1393). مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
مرضیه افخمی; حسن کرمانشاهی; ابوالقاسم گلیان. "مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1393). 'مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 6(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609