آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,061
تعداد مقالات21,292
تعداد مشاهده مقاله49,725,509
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,659,474
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1393). مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
مرضیه افخمی; حسن کرمانشاهی; ابوالقاسم گلیان. "مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1393). 'مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609
افخمی, مرضیه, کرمانشاهی, حسن, گلیان, ابوالقاسم. مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 6(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.37609


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب