آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,129
تعداد مقالات21,999
تعداد مشاهده مقاله94,257,253
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,188,339
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. (1393). تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
طیبه موسی پور; محمد سالارمعینی. "تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. (1393). 'تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 6(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب