آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,250
تعداد مشاهده مقاله19,447,253
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,837,137
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. (1393). تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
طیبه موسی پور; محمد سالارمعینی. "تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. (1393). 'تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 6(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب