موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. (1393). تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
طیبه موسی پور; محمد سالارمعینی. "تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. (1393). 'تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 6(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655