آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,969
تعداد مقالات20,245
تعداد مشاهده مقاله19,261,335
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,687,675
مهدویان مهر, هادی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1393). بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960
هادی مهدویان مهر; مصطفی مظاهری طهرانی. "بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960
مهدویان مهر, هادی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1393). 'بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960
مهدویان مهر, هادی, مظاهری طهرانی, مصطفی. بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب