آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,267
تعداد مشاهده مقاله20,266,942
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,435,455
غلامحسین پور, علی اکبر, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, رشیدی, حسن. (1393). بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37815
علی اکبر غلامحسین پور; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; حسن رشیدی. "بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37815
غلامحسین پور, علی اکبر, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, رشیدی, حسن. (1393). 'بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37815
غلامحسین پور, علی اکبر, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, رشیدی, حسن. بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37815


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب