ربیعی, ثنا, حسینی, هدایت, رضائی, مسعود. (1393). اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37816
ثنا ربیعی; هدایت حسینی; مسعود رضائی. "اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37816
ربیعی, ثنا, حسینی, هدایت, رضائی, مسعود. (1393). 'اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37816
ربیعی, ثنا, حسینی, هدایت, رضائی, مسعود. اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37816