فاطمیان, حامد, گیاه چی, شادی, حسینی, سید ابراهیم, گرامی, عباس. (1393). مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37818
حامد فاطمیان; شادی گیاه چی; سید ابراهیم حسینی; عباس گرامی. "مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37818
فاطمیان, حامد, گیاه چی, شادی, حسینی, سید ابراهیم, گرامی, عباس. (1393). 'مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37818
فاطمیان, حامد, گیاه چی, شادی, حسینی, سید ابراهیم, گرامی, عباس. مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37818