فاطمیان, حامد, گیاه چی, شادی, حسینی, سید ابراهیم, گرامی, عباس. (1393). مطالعه اثرات غلظت های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی های کمی وکیفی برش های خشک شده گلابی با محلول های باز تغلیظ شده اسمزی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37818
حامد فاطمیان; شادی گیاه چی; سید ابراهیم حسینی; عباس گرامی. "مطالعه اثرات غلظت های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی های کمی وکیفی برش های خشک شده گلابی با محلول های باز تغلیظ شده اسمزی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37818
فاطمیان, حامد, گیاه چی, شادی, حسینی, سید ابراهیم, گرامی, عباس. (1393). 'مطالعه اثرات غلظت های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی های کمی وکیفی برش های خشک شده گلابی با محلول های باز تغلیظ شده اسمزی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37818
فاطمیان, حامد, گیاه چی, شادی, حسینی, سید ابراهیم, گرامی, عباس. مطالعه اثرات غلظت های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی های کمی وکیفی برش های خشک شده گلابی با محلول های باز تغلیظ شده اسمزی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37818


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.