احمدیان, زهرا, وریدی, مهدی, وریدی, محمد جواد, پورآذرنگ, هاشم. (1393). تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37819
زهرا احمدیان; مهدی وریدی; محمد جواد وریدی; هاشم پورآذرنگ. "تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37819
احمدیان, زهرا, وریدی, مهدی, وریدی, محمد جواد, پورآذرنگ, هاشم. (1393). 'تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37819
احمدیان, زهرا, وریدی, مهدی, وریدی, محمد جواد, پورآذرنگ, هاشم. تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37819


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.