احمدیان, زهرا, وریدی, مهدی, وریدی, محمد جواد, پورآذرنگ, هاشم. (1393). تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37819
زهرا احمدیان; مهدی وریدی; محمد جواد وریدی; هاشم پورآذرنگ. "تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37819
احمدیان, زهرا, وریدی, مهدی, وریدی, محمد جواد, پورآذرنگ, هاشم. (1393). 'تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37819
احمدیان, زهرا, وریدی, مهدی, وریدی, محمد جواد, پورآذرنگ, هاشم. تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37819