قاسمی, مهرآیین, شکرانی, رضا, کرامت, جواد. (1393). بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965
مهرآیین قاسمی; رضا شکرانی; جواد کرامت. "بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965
قاسمی, مهرآیین, شکرانی, رضا, کرامت, جواد. (1393). 'بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965
قاسمی, مهرآیین, شکرانی, رضا, کرامت, جواد. بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37965