حبیبی نجفی, محمدباقر, محبی, محبت, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی. (1393). The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37969
محمدباقر حبیبی نجفی; محبت محبی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی. "The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37969
حبیبی نجفی, محمدباقر, محبی, محبت, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی. (1393). 'The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37969
حبیبی نجفی, محمدباقر, محبی, محبت, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی. The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37969