آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,817
تعداد مشاهده مقاله39,392,937
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,268,549
زارع نژاد, فروغ, پیغمبردوست, سیدهادی, آزادمرد دمیرچی, صدیف. (1393). اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38297
فروغ زارع نژاد; سیدهادی پیغمبردوست; صدیف آزادمرد دمیرچی. "اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 3, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38297
زارع نژاد, فروغ, پیغمبردوست, سیدهادی, آزادمرد دمیرچی, صدیف. (1393). 'اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38297
زارع نژاد, فروغ, پیغمبردوست, سیدهادی, آزادمرد دمیرچی, صدیف. اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38297


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب