ناصحی, بهزاد. (1393). ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38076
بهزاد ناصحی. "ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 3, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38076
ناصحی, بهزاد. (1393). 'ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38076
ناصحی, بهزاد. ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38076