کاظمی فرد, محمد, کرمانشاهی, حسن, رضایی, منصور, گلیان, ابولقاسم. (1392). اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), 197-207. doi: 10.22067/ijasr.v6i3.43291
محمد کاظمی فرد; حسن کرمانشاهی; منصور رضایی; ابولقاسم گلیان. "اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1392, 197-207. doi: 10.22067/ijasr.v6i3.43291
کاظمی فرد, محمد, کرمانشاهی, حسن, رضایی, منصور, گلیان, ابولقاسم. (1392). 'اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. 197-207. doi: 10.22067/ijasr.v6i3.43291
کاظمی فرد, محمد, کرمانشاهی, حسن, رضایی, منصور, گلیان, ابولقاسم. اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 6(3): 197-207. doi: 10.22067/ijasr.v6i3.43291


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.