آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,610
تعداد مشاهده مقاله28,689,964
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,476,719
تکلوزاده, معصومه, دیانی, امید, طهماسبی, رضا, خضری, امین. (1392). تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), 248-257. doi: 10.22067/ijasr.v6i3.23949
معصومه تکلوزاده; امید دیانی; رضا طهماسبی; امین خضری. "تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1392, 248-257. doi: 10.22067/ijasr.v6i3.23949
تکلوزاده, معصومه, دیانی, امید, طهماسبی, رضا, خضری, امین. (1392). 'تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. 248-257. doi: 10.22067/ijasr.v6i3.23949
تکلوزاده, معصومه, دیانی, امید, طهماسبی, رضا, خضری, امین. تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 6(3): 248-257. doi: 10.22067/ijasr.v6i3.23949


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب