نژادحسینی, طیبه, آستارایی, علیرضا, خراسانی, رضا, امامی, حجت. (1390). بررسی دو نوع کود آلی همراه با عناصر بر و روی بر عملکرد، اجزای عملکرد و غلظت عناصر غذایی در دانه ارزن معمولی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), 70-77. doi: 10.22067/gsc.v9i1.10496
طیبه نژادحسینی; علیرضا آستارایی; رضا خراسانی; حجت امامی. "بررسی دو نوع کود آلی همراه با عناصر بر و روی بر عملکرد، اجزای عملکرد و غلظت عناصر غذایی در دانه ارزن معمولی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 1, 1390, 70-77. doi: 10.22067/gsc.v9i1.10496
نژادحسینی, طیبه, آستارایی, علیرضا, خراسانی, رضا, امامی, حجت. (1390). 'بررسی دو نوع کود آلی همراه با عناصر بر و روی بر عملکرد، اجزای عملکرد و غلظت عناصر غذایی در دانه ارزن معمولی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), pp. 70-77. doi: 10.22067/gsc.v9i1.10496
نژادحسینی, طیبه, آستارایی, علیرضا, خراسانی, رضا, امامی, حجت. بررسی دو نوع کود آلی همراه با عناصر بر و روی بر عملکرد، اجزای عملکرد و غلظت عناصر غذایی در دانه ارزن معمولی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 9(1): 70-77. doi: 10.22067/gsc.v9i1.10496