بنی اسدی, فاطمه, صفاری, وحیدرضا. (1394). تاثیر اسید جیبرلیک، بنزیل آدنین، تیامین و اسید اسکوربیک روی برخی خصوصیات ظاهری و بیوشیمیایی گیاه پروانش (.L Catharanthus roseus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 556-563. doi: 10.22067/jhorts4.v29i4.29258
فاطمه بنی اسدی; وحیدرضا صفاری. "تاثیر اسید جیبرلیک، بنزیل آدنین، تیامین و اسید اسکوربیک روی برخی خصوصیات ظاهری و بیوشیمیایی گیاه پروانش (.L Catharanthus roseus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1394, 556-563. doi: 10.22067/jhorts4.v29i4.29258
بنی اسدی, فاطمه, صفاری, وحیدرضا. (1394). 'تاثیر اسید جیبرلیک، بنزیل آدنین، تیامین و اسید اسکوربیک روی برخی خصوصیات ظاهری و بیوشیمیایی گیاه پروانش (.L Catharanthus roseus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 556-563. doi: 10.22067/jhorts4.v29i4.29258
بنی اسدی, فاطمه, صفاری, وحیدرضا. تاثیر اسید جیبرلیک، بنزیل آدنین، تیامین و اسید اسکوربیک روی برخی خصوصیات ظاهری و بیوشیمیایی گیاه پروانش (.L Catharanthus roseus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 29(4): 556-563. doi: 10.22067/jhorts4.v29i4.29258


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.