قربانی, هادی, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. (1395). اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), 415-427. doi: 10.22067/ijasr.v8i3.32965
هادی قربانی; سید علیرضا وکیلی; محسن دانش مسگران. "اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1395, 415-427. doi: 10.22067/ijasr.v8i3.32965
قربانی, هادی, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. (1395). 'اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. 415-427. doi: 10.22067/ijasr.v8i3.32965
قربانی, هادی, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 8(3): 415-427. doi: 10.22067/ijasr.v8i3.32965


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.