آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,846
تعداد مقالات19,539
تعداد مشاهده مقاله9,337,771
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,571,282
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
فرشته مقصودلو; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری; فاختک طلیعی. "تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1396, 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). 'تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 8(4): 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب