آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,061
تعداد مقالات21,292
تعداد مشاهده مقاله49,722,171
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,655,081
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
فرشته مقصودلو; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری; فاختک طلیعی. "تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1396, 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). 'تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 8(4): 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب