مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
فرشته مقصودلو; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری; فاختک طلیعی. "تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1396, 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). 'تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 8(4): 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.