آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,456
تعداد مشاهده مقاله55,561,112
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,124,545
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
فرشته مقصودلو; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری; فاختک طلیعی. "تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1396, 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1396). 'تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108
مقصودلو, فرشته, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 8(4): 553-568. doi: 10.22067/ijasr.v8i4.52108


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب