محمدپوروشوایی, رقیه, قنبری, احمد, فاخری, براتعلی. (1396). اثر نظام‌های مختلف کوددهی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر غلظت عناصر، ویژگی‌های بیوشیمیایی و عملکرد چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), 652-674. doi: 10.22067/jag.v9i3.40529
رقیه محمدپوروشوایی; احمد قنبری; براتعلی فاخری. "اثر نظام‌های مختلف کوددهی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر غلظت عناصر، ویژگی‌های بیوشیمیایی و عملکرد چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 3, 1396, 652-674. doi: 10.22067/jag.v9i3.40529
محمدپوروشوایی, رقیه, قنبری, احمد, فاخری, براتعلی. (1396). 'اثر نظام‌های مختلف کوددهی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر غلظت عناصر، ویژگی‌های بیوشیمیایی و عملکرد چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), pp. 652-674. doi: 10.22067/jag.v9i3.40529
محمدپوروشوایی, رقیه, قنبری, احمد, فاخری, براتعلی. اثر نظام‌های مختلف کوددهی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر غلظت عناصر، ویژگی‌های بیوشیمیایی و عملکرد چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 9(3): 652-674. doi: 10.22067/jag.v9i3.40529


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.