آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,018,422
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,018,928
سیف دواتی, جمال, اسلامی, زهرا, عبدی بنمار, حسین, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, سید شریفی, رضا. (1396). اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008
جمال سیف دواتی; زهرا اسلامی; حسین عبدی بنمار; فرزاد میرزایی آقجه قشلاق; رضا سید شریفی. "اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 3, 1396, 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008
سیف دواتی, جمال, اسلامی, زهرا, عبدی بنمار, حسین, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, سید شریفی, رضا. (1396). 'اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), pp. 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008
سیف دواتی, جمال, اسلامی, زهرا, عبدی بنمار, حسین, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, سید شریفی, رضا. اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 9(3): 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب