سیف دواتی, جمال, اسلامی, زهرا, عبدی بنمار, حسین, میرزائی آقچه قشلاق, فرزاد, سید شریفی, رضا. (1396). اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008
جمال سیف دواتی; زهرا اسلامی; حسین عبدی بنمار; فرزاد میرزائی آقچه قشلاق; رضا سید شریفی. "اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 3, 1396, 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008
سیف دواتی, جمال, اسلامی, زهرا, عبدی بنمار, حسین, میرزائی آقچه قشلاق, فرزاد, سید شریفی, رضا. (1396). 'اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), pp. 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008
سیف دواتی, جمال, اسلامی, زهرا, عبدی بنمار, حسین, میرزائی آقچه قشلاق, فرزاد, سید شریفی, رضا. اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 9(3): 284-299. doi: 10.22067/ijasr.v9i3.59008


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.