داوری نژاد, غلامحسین, تقی زاده, سیده فائزه, اصیلی, جواد. (1396). تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller). سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 158-166. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.47986
غلامحسین داوری نژاد; سیده فائزه تقی زاده; جواد اصیلی. "تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1396, 158-166. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.47986
داوری نژاد, غلامحسین, تقی زاده, سیده فائزه, اصیلی, جواد. (1396). 'تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 158-166. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.47986
داوری نژاد, غلامحسین, تقی زاده, سیده فائزه, اصیلی, جواد. تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 31(1): 158-166. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.47986


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.