مظفری, وحید, امیدی, لیلا. (1391). تأثیر پتاسیم و شوری بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی پسته در محیط پرلیت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), -. doi: 10.22067/jsw.v0i0.14928
وحید مظفری; لیلا امیدی. "تأثیر پتاسیم و شوری بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی پسته در محیط پرلیت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1391, -. doi: 10.22067/jsw.v0i0.14928
مظفری, وحید, امیدی, لیلا. (1391). 'تأثیر پتاسیم و شوری بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی پسته در محیط پرلیت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. -. doi: 10.22067/jsw.v0i0.14928
مظفری, وحید, امیدی, لیلا. تأثیر پتاسیم و شوری بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی پسته در محیط پرلیت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 26(3): -. doi: 10.22067/jsw.v0i0.14928