جباری, رقیه, جانمحمدی, حسین, میرقلنج, سید علی, کیانفر, روح اله. (1397). تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین برخی از کنجاله‌های سویای داخلی و وارداتی و کنجاله گلوتن ذرت با روش‌های شیمیایی و بیولوژیکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), 381-391. doi: 10.22067/ijasr.v10i3.63177
رقیه جباری; حسین جانمحمدی; سید علی میرقلنج; روح اله کیانفر. "تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین برخی از کنجاله‌های سویای داخلی و وارداتی و کنجاله گلوتن ذرت با روش‌های شیمیایی و بیولوژیکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 3, 1397, 381-391. doi: 10.22067/ijasr.v10i3.63177
جباری, رقیه, جانمحمدی, حسین, میرقلنج, سید علی, کیانفر, روح اله. (1397). 'تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین برخی از کنجاله‌های سویای داخلی و وارداتی و کنجاله گلوتن ذرت با روش‌های شیمیایی و بیولوژیکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), pp. 381-391. doi: 10.22067/ijasr.v10i3.63177
جباری, رقیه, جانمحمدی, حسین, میرقلنج, سید علی, کیانفر, روح اله. تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین برخی از کنجاله‌های سویای داخلی و وارداتی و کنجاله گلوتن ذرت با روش‌های شیمیایی و بیولوژیکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 10(3): 381-391. doi: 10.22067/ijasr.v10i3.63177


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.