محمودی سورستانی, محمد. (1396). ارزیابی کمی و کیفی اسانس دو اکوتایپ نعناع دشتی (Mentha spicata L.) در زمان‌های مختلف برداشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 825-835. doi: 10.22067/jhorts4.v31i4.63776
محمد محمودی سورستانی. "ارزیابی کمی و کیفی اسانس دو اکوتایپ نعناع دشتی (Mentha spicata L.) در زمان‌های مختلف برداشت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1396, 825-835. doi: 10.22067/jhorts4.v31i4.63776
محمودی سورستانی, محمد. (1396). 'ارزیابی کمی و کیفی اسانس دو اکوتایپ نعناع دشتی (Mentha spicata L.) در زمان‌های مختلف برداشت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 825-835. doi: 10.22067/jhorts4.v31i4.63776
محمودی سورستانی, محمد. ارزیابی کمی و کیفی اسانس دو اکوتایپ نعناع دشتی (Mentha spicata L.) در زمان‌های مختلف برداشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 31(4): 825-835. doi: 10.22067/jhorts4.v31i4.63776


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.