خراسانی, حامد, باشتنی, مسلم, فروغی, علیرضا, فرهنگ فر, همایون, گنجی, فاطمه. (1398). اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 399-412. doi: 10.22067/ijasr.v11i4.63283
حامد خراسانی; مسلم باشتنی; علیرضا فروغی; همایون فرهنگ فر; فاطمه گنجی. "اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1398, 399-412. doi: 10.22067/ijasr.v11i4.63283
خراسانی, حامد, باشتنی, مسلم, فروغی, علیرضا, فرهنگ فر, همایون, گنجی, فاطمه. (1398). 'اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 399-412. doi: 10.22067/ijasr.v11i4.63283
خراسانی, حامد, باشتنی, مسلم, فروغی, علیرضا, فرهنگ فر, همایون, گنجی, فاطمه. اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 11(4): 399-412. doi: 10.22067/ijasr.v11i4.63283


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.